Kolečkovobruslová discotéka

MEETfactory- prostor pro náročné i nenáročné

Kolečkovobruslová párty se pro velký úspěch vrací do továrny i letos. Poslední únorový pátek pro vás trio Lazy Eye, Johana a Markéta bude vybírat ty nejlepší bruslící songy. Připravte se na nějakou tu modřinu, ale hlavně na speciální koktejly.
 Je pátek a většina lidí má padla. Kam zajít? Už Vás také přestává bavit neustálé vysedáváni v hospodách s partou, překřikování, překuřování a snaha o to se opít, abyste se začali tak nějak bavit?
Ano, chce to změnu. Na této párty si zatancujete, zasportujete a určitě se budete bavit přinejmenším tím, když se budete neustále při snaze o to, udělat piruetu, že spadnete několikrát na zadek.
Ale co je na páteční večer nejdůležitější? Ano, správně..DRESS CODE!!!
S mojí kamarádkou Kateřinou Kopcovou jsme se shodly, že základ je točivá sukénka( nejlépe značky American Apparel), při které Vaše piruety vyniknou. Katka upřednostňuje styl drsné skaterky-takže doplněk budou pruhované punčocháče  a cool triko. A já? Já jsem dáma každým coulem, takže..počkat...ale co dělat, aby se to hodilo ke sportovním bruslím? Myslím, že nic nezkazím jednobarevnýma punčochama a růžovým trikem. Tento model se mi bude hodit i k růžovému vínu, který doufám, že ve všemi opěvované Meetfactory ,budou mít.