BURLESQA-Přijďte si nafotit živé kabaretní vystoupeni v divadle


Ráda bych Vás pozvala na netradiční workshop burlesqní tanečnice Stephanie Van Der Stumph, která je známá svým tanečním vystoupením, krásnými kostýmy a hlavně krásou, která připomíná dívku ze starých filmů a svým šarmem Vás vtáhne do dob, kdy kabaretní tanečnice byly považovány za symbol krásy a vášně.

Stephanie má mnoho zkušeností  tady v ČR, ale i se zahraničními kabarety,  má k dispozici fotogenické bohaté kostými, ve kterých bude tančit na jevišti a které se v objektivu foťáku vážně neztratí.. Jelikož kabaretní tanečnice nebyla stydlivka-budete si moci nafotit i akty této tanečnice v akci. Vše bude v souvislosti s konceptem a příběhem, podle kterého budou postaveny kulisy na jevišti.Stephanie si například přinese velkou sklenici, kterou používala při vystoupeních Dita Von Teese.

Místo konání

Na tento speciální workshop jsem vybrala místo, malé divadlo Karla Hackera, které je na Praze 9 v Klapkově ulici. Bude zde technik, který nasvítí hledišté do speciálně laděných světel, ale můžete si přinést i svá světla, pokud jste zvyklí na svoji techniku.

Kdy?

20.6.2015 ve 13.00, fotit se bude asi 7 hodin

Modelky

Jak už jsem psala, hlavní hvězdou bude Sephanie, ale jako vedlejší modelky budou tanečnice

Pavlína Seemannová 

Která tančí scénický divedelní tanec- jako akt.

Je možno nakombinovat dvě modelky do páru.

Aurora Jaguari

Divoženka,která umí tančit s ohněm  a obručí. Dlouhou dobu žila v divočiňě, kde se naučila zajímavým kouskům nejen, co se tance týče. S touto zajímavou ženou budete moci nafotit akrobtické a gymnastické kousky se zajímavými oblečky, které k tomuto typu tance patří.


CENA

workshop zahrnuje 7 hodin focení s 3modelkami, lokaci, kostýmy jak dobové, tak extravagantní( latex, pvc) a samozřejmě v kombinaci s aktem-cena je 3500kč, je možno fotit hromadně ve skupině, nebo na požádání soukromě s modelkou, kterou si vyberete. 

STYLING, MAKE UP

K focení patří profesionální make up, vlasy a styling, který bude koncipován do každého příběhu taněcnice zvlášt´

INFO

Pro více infa jsem na facebooku jako Pavlína Seemannová nebo na meilu 

p.s.ee@seznam.cz

Budu se těšit na Vaši účast! Vím, že je dnes workshopů přehršle, ale já bych ráda udělala fotoworkshop jako doopravdovou zábavu a navázala na speciální atmosféru, příběh, který nesmí v žádné fotce chybět.